Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Să citim împreună: „Pasăre cântătoare”

November 1, 2017 @ 5:00 pm - 7:00 pm

Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” din Iaşi în parteneriat cu Facultatea de Litere a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi și Inspectoratul Școlar Județean Iași vă invită la o nouă ediție a Clubului de lectură „Să citim împreună”.

Cartea propusă pentru dezbatere este „Pasăre cântătoare”, de Kathryn Erskine, roman distins cu National Book Award for Young People’s Literature.

În România, cartea a apărut în anul 2016, la Editura Grupul Editorial Art, traducere din limba engleză şi note de Iulia Pomagă.
Întâlnirea clubului va avea loc miercuri 1 noiembrie 2017, începând cu ora 17.00, la Filiala „Ion Creangă” a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” (Casa de Cultură a Sindicatelor Iași, Bd. Socola nr. 34) și va fi moderată de prof. Ruxandra Nechifor (Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri”).

Iniţiatorul şi coordonatorul general al proiectului este Conf. univ. dr. Emanuela Ilie de la Facultatea de Litere a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, didactician al limbii şi literaturii române, invitat permanent al întâlnirilor.

Details

Date:
November 1, 2017
Time:
5:00 pm - 7:00 pm
Event Category:

Organizer

Biblioteca Judeţeană Gh. Asachi Iaşi
Website:
https://www.facebook.com/biblioteca.j.iasi/

Venue

Biblioteca Judeţeană Gh. Asachi Iaşi
Stefan cel Mare si Sfant 8
Iasi, 700063 RO
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *