Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

PhotoMania străbate Romania ajunge la Iasi

October 8 @ 5:00 pm - 9:00 pm

Ce înseamnă „Photomania străbate România” ?

După doi ani și puțin de la prima ediție a emisiunii PHOTOMANIA, ne-am gândit că e cazul să ne cunoaștem mai bine. Până acum, ne știm de la Neptun TV, duminica la ora 18:00, și de pe canalul de youtube.

E timpul să ne vedem față în față.

Așa că am organizat un turneu in 5 orașe. Fiecare întâlnire va avea 4 ore, timp în care vom vorbi despre fotografie, de la importanța tehnicii – lumină, compoziție, posing, tehnici creative, până la cât de important este, de fapt, omul din spatele aparatului de fotografiat. Veţi vedea că o fotografie bună nu e neapărat făcută cu cel mai scump aparat, și, de cele mai multe ori, aparatul de care ai nevoie, pentru stilul şi nivelul tău, nu e nici pe departe cel mai scump.

În cei 5 ani de când predau la școala de fotografie Avatar, dar și în ultimii 2 ani, de când susțin workshopuri, mi-am facut o idee destul de bună despre problemele, intrebările, greșelile cele mai frecvente pe care le fac fotografii. Le vom discuta pe rând, cu exemple și explicaţii. Vom organiza şi o sesiune de shooting live, acolo, în fața voastră, vom vedea că tehnica nu este de speriat, că este o etapă necesară, dar nu și suficientă pentru a avea o fotografie bună.

PARTENER PRINCIPAL

logo_Nikon ZIUA Z
Lansare și sesiune de testare Nikon Z7

Da, mirrorless-ul full frame despre care vorbeste toata lumea va putea fi testat chiar de tine.
Ce mod mai bun sa-ti dai seama de performantele unui aparat decat sa-l tii in mana si sa fotografiezi cu el?

De ce să vii la workshop?
Din multe motive: informație de calitate, sfaturi, idei, socializare, posibilitatea de a testa aparate foto, obiective, accesorii foto şi video. Vom acorda premii, prin tragere la sorti (și nu puține, în jur de 10 premii pentru fiecare locație, constând în albume foto, accesorii foto, genți, etc).

Avem alături de noi parteneri care ne sprijină și cărora le mulțumim! Până la urmă, datorită lor am reușit să facem ca acest workshop să fie GRATUIT. Beneficiem de sprijinul Nikon, care sunt parteneri principali, albumefotohd.ro vin cu soluții profesionale de print și photosetup.ro vin cu soluții și idei pentru videografi. Cred că e important să inţelegeți că toată acţiunea este una educațională, așa că, să nu vă imaginați că voi vorbi zeci de minute despre cât de bune sunt obiectivele X sau aparatele Y.

Un eveniment complex, menit sa aducă împreună fotografi din domenii diferite, la care accesul e gratuit şi unde poţi testa aparatură și câștiga premii. Serios, ce motive ai putea avea să nu vii?

Cui este adresat acest workshop?
Atât fotografilor și videografilor de nuntă, dar și celor care sunt la început de drum sau doar se gândesc să urmeze calea fotografiei. Indiferent că vrei să câștigi bani din asta sau vrei să faci fotografie „pentru sufletul tău”, vei gasi aici o parte din răspunsurile pe care le cauți, sau vei pleca acasă cu niște idei pe care să le pui mai târziu în practică.

De ce și videografi? Simplu. Multe din aspectele discutate, de la lumină și compoziție, până la relația cu subiectul, sunt comune atât fotografiei, cât şi şi videografiei. În plus, partenerii noștri de la photosetup.ro vin cu fel de fel de „jucarii“ pentru videografi, pe care le puteți testa: gimbaluri, trepiede, monopiede şi alte accesorii.

Când și unde ?

Iasi – luni, 8 octombrie, ora 17:00, Grand Hotel Traian

 

Pentru a te înscrie GRATUIT la acest workshop, completează formularul de aici: http://avatar-studio.ro/ro/photomania-strabate-romania/

Details

Date:
October 8
Time:
5:00 pm - 9:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, ,
Website:
 http://avatar-studio.ro/ro/photomania-strabate-romania/

Venue

Grand Hotel Traian Iasi
Piaţa Unirii nr.1
Iasi, 700056 RO
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *