Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Iasi: Psihologia Vanzarilor in Turism, Retail, Ho-Re-Ca, B2C

February 13 @ 9:00 am - 5:00 pm

Acesta este un training despre conexiunea dintre oameni, despre jobul tau, despre vanzari.

Daca lucrezi in #turism, #retail #HoReCa, #hotelarie, #ticketing #travel sau in #serviciiB2C conexe acestor arii, vino sa iti exersezi abilitatile de vanzare si de relationare intr-un curs 100% practic si customizat.

Daca te adresezi clientilor ce intra in agentia ta, in magazinul tau, in hotelul sau restaurantul in care lucrezi atunci acest curs este pentru tine indiferent daca esti manager sau angajat. Daca esti manager, vei sti ce atitudini sa dezvolti echipei tale. Daca esti un reprezentant de vanzari – vei sti sa pretuiesti clientul, sa vinzi, sa-ti faci viata mai buna!

Este un program intens, practic, interactiv, care dureaza 2 zile.

Daca iti doresti sa stii ce trucuri sa folosesti pentru a-ti creste vanzarile sau pentru a gestiona situatii dificile, acest training de psihologie este pentru tine.

Daca ai mai participat la cursuri de vanzare sau management in turism, vino sa iti imbunatatesti tehnicile si sa exersezi tot ceea ce stiai dar si sa descoperi noi trucuri mici pentru vanzari mai mari.

DE CE SA AI CUNOSTINTE DE PSIHOLOGIE desi lucrezi in turism, ho-re-ca, ticketing, retail sau relatii cu publicul?

Pentru a-ti imbunatati relatiile cu clientii. Deoarece relatia directa, adaptata clientului, poate aduce avantaj competitiv. Concurenta s-a diversificat, ea nu mai consta doar in existenta altor agentii, altor concurenti de pe piata ci si in on-line. Este bine sa stii putina psihologie deoarece vanzarile si relationarea se realizeaza de-la-om-la-om.

Pentru a gestiona mai bine conflictele si neintelegerile ce pot aparea in relatie cu colegii sau clientii. Vom analiza stiluri conflictuale dar si strategii de abordare a fiecarui stil conflictual.

Pentru a creste vanzarile utilizand tehnici de cunoastere a stilului de cumparare a clientului si motivatiile sale, cunoscand stilurile tale de vanzare, descifrand semnale din comportamentele clientilor potentiali.

Pentru a deveni mai puternic la locul de munca sau pe piata pe care activezi, pentru a putea creea strategii de vanzare, planuri si indicatori de vanzare in aria ta de competenta. Pentru a intelege cum poti sa iti dezvolti jobul, afacerea colaborand cu cloegi si chiar competitori.

METODA: Bazat pe metoda de invatare prin practicare (#InvatareExperientiala, #LearningByDoing), acest training este 100% interactiv si adaptat industriei turismului, ho-re-ca, serviciilor de travel, retail. Este un program amuzant (ca adulti, invatam mult mai usor daca ne simtim bine). Este un program plin de trucuri de vanzare si de fidelizare a clientilor. Nu te vom plictisi cu prezentari ci vom exersa in permanenta. Va fi un training care te va transforma din agent de vanzare sau profesionist in ho-re-ca in consultant personal al clientului.

CE OBTII LA FINAL? Dupa ce vei participa la cele doua zile pline de exercitii, jocuri de rol, simulari, teste si probe amuzante te vei intoarce la jobul tau si vei putea aplica imediat o serie de tehnici si instrumente care te vor ajuta sa iti cresti numarul de vanzari dar si valoarea pachetelor vandute. Vei sti sa iti fidelizezi clientii si sa faci cross selling. Vei intelege unde sunt partenerii tai si cine este concurenta ta adevarata on-line sau off-line.

Dupa aceste zile de training de psihologie a vanzarilor in turism, ho-re-ca, ticketing, B2C, retail iti vei putea creste veniturile dar si cifra de afaceri a angajatorului.

Iti vei putea consolida cariera deoarece ai invatat sa utilizezi tehnici de psihologie in jobul tau si ai utilizat in acest curs tehnici create de experti internationali.

Trainer Dekon HR: Mirela Minciu

Detalii si inscrieri: office@dekon-hr.ro / tel. 0741.097.033 sau 0725.014.123

#PsihologiaVanzarilor #Dekon #TrainingDeVanzari #CursDeVanzari #VanzariTurism #Infotrip #CursuriIasi #Iasi #CursuriMoldova #Cursuihoreca #cursuriretail #retail

Details

Date:
February 13
Time:
9:00 am - 5:00 pm
Event Category:
Website:
http://bit.ly/TrainingVanzariInTurism

Organizer

Dekon HR: training, coaching, evaluare, consiliere
Website:
https://www.facebook.com/DekonHR/

Venue

Yassi, Romania
Yassi, RO + Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *