Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Familia mea nebună – Premieră

July 6 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Familia mea nebună - Premieră

Boon este Valentin, un designer de modă care se bucură de celebritate la Paris alături de partenera sa Constance. Valentin are ascuns un mare secret, fără de care n-ar fi putut ajunge în lumea exclusivistă a design-ului de lux. Este vorba despre originile sale modeste, provinciale.
Doar că, în ziua unui vernisaj ce le omagiază întreaga carieră, familia „nebună” a bărbatului sosește la Paris, ceea ce îi dă acestuia viaţa peste cap, căci bărbatul îşi minţise prietenii parizieni că a fost abandonat la naştere. Când mama, fratele şi cumnata apar pe nepusă masă la vernisajul expoziţiei, cele două lumi se ciocnesc inevitabil.
Valentin devine amnezic după un accident de mașină și se poartă ca atunci când avea 17 ani şi nu poate vorbi decât în neinteligibilul grai al ţinuturilor natale.

Trailer:

Biletele sunt puse în vânzare la prețul unic de 12 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 ori cu o oră înaintea difuzării filmului.

Details

Date:
July 6
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
Event Category:
Event Tags:
,

Venue

Ateneul din Iași
strada Ion Creangă, nr. 14
Iasi, 700320 RO
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *