Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dezbatere Smart City Iași

March 23 @ 9:00 am - 7:00 pm

Intalniri de business, solutii, proiecte

Pentru anul 2018 va propunem trei evenimente Dezbatere Smart City 2018-2020, in care vom discuta despre stadiul in care se afla orasele din Romania, care sunt proiectele lor si care sunt solutiile oferite de companii.

Prima dezbatere va avea loc la Iasi, pe 23 martie, si va reuni reprezentanti ai oraselor din zona de Nord Est si ai altor orase din tara care vor dori sa impartaseasca din experienta lor in acest domeniu.

La Dezbatere Smart City 2018-2020, vor fi prezentate cele mai noi solutii tehnologice prin care poate fi imbunatatit fiecare aspect al existentei zilnice a cetatenilor.

Discutam despre mobilitate urbana inteligenta utilizand inovatia si excelenta. Vor fi prezentate solutii integrate de mobilitate, discutam nevoia oraselor de e- ticheting, eliminarea congestiei si a noxelor, reducerea consumurilor, carsharing, ridesharing, parcare inteligenta, masini electrice si alte instrumente pentru dezvoltarea unui eco-sistem de mobilitate inteligenta.

Vom aborda si teme privind introducerea catalogului electronic si a tehnologiilor smart in educatie, dar si despre managementul administratiei si informatiilor și vor fi prezentate solutii smart city realizare de firme start-up, in vederea finantarii acestora de catre investitori privati sau cooptarea in alte proiecte deja existente.

Orasele Smart City au nevoie de strategie si de crearea mediului pentru adoptarea tehnologiilor. Vom avea alaturi de noi specialisti care vor prezenta sursele de finanțare; parteneriate, împrumuturi bancare, obligațiuni, fonduri nerambursabile, sprijinirea penetrării aplicațiilor gratuite. Vedem ce este de făcut si care sunt pasii catre smart city.

Evenimentul este organizat de Concord Communication, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri – FNTM si Good News.

Afla Agenda, Speakerii si Partenerii care sustin evenimentul Dezbatere Smart City 2018-2020 aici: https://smartcity.concordcom.ro/acasa/dezbatere-smart-city-2018-2020-iasi/

Details

Date:
March 23
Time:
9:00 am - 7:00 pm
Event Category:
Website:
https://smartcity.concordcom.ro/acasa/dezbatere-smart-city-2018-2020-iasi/

Organizer

Dezbatere Națională Smart City 2017 – 2020
Website:
https://www.facebook.com/Dezbatere-Națională-Smart-City-2017-2020-1927522754157371/

Venue

Palatul Culturii din Iași
Iasi, RO + Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *