Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cum isi gasesc copiii drumul?

March 31 @ 10:00 am - 2:00 pm

“Cum își găsesc copiii drumul în viață?

Cum se construiesc motivațiile adevărate, nevoia de a afla și bucuria de a face lucruri importante în viață ?

Cum observ, aflu și onorez particularitățile copilului meu? Cum evaluez cine e copilul meu și încotro se îndreaptă el? Ce pot face eu, ca părinte, și ce pot face profesorii pentru devenirea lui?

Cum suplinesc acasă ce nu reușește școala? Ca profesor, cum sprijin o generație de copii, uneori, insuficient susținută de familie?

Vă învit la o întâlnire bazată pe întrebările voastre, pe intervențiile voastre directe și spontane, pornind de la convingerile sau conflictele sufletești pe care le avem ca profesori sau părinți în fața noilor generații de copii! Experiențele și prezența voastră în fața celorlalți, alături de mine- vor transforma întâlnirea noastră în energie adevărată și inspirație imediată!

Vin cu toată experiența mea de peste 20 de ani în școală, ca mamă, ca dascăl, ca director și formator- cu intuiția și cunoașterea deopotrivă a sute de studii și cercetări despre psihologia copilului și managementul învățării autentice. Și mai ales cu șansa de a fi văzut câteva generații de copii crescând sub ochii mei, de la 2 la 16 ani, aceeași, în continuă transformare.
– Ce îl face pe unul să reușească?
– Ce îl face pe altul să renunțe?
– Când se întoarce cheia autodeterminării?
– Care experiență sau care dascăl, ce acțiune, ce cuvânt poate hotărî destinul copilului meu?

Vă aștept la Iași, cu sprijinul partenerului nostru local – Re-Mind Center, să ne cunoaștem – profesori și părinți – ca parteneri și martori în creșterea copiilor noștri!” Oana Moraru

Cei care doresc să se înscrie, va rog sa trimiteți mail la voceaparintilor@gmail.com!
Revenim acolo cu detalii despre achiziția biletului de participare (120 lei/persoană) și invitația de a ne adresa deja în scris o parte din întrebările care vă frământă!

Details

Date:
March 31
Time:
10:00 am - 2:00 pm
Event Category:

Organizer

Re-Mind Center
Website:
https://www.facebook.com/ReMindCenter/

Venue

Palas Congress Hall
Str. Palas Nr. 7A
Iasi, 700028 RO
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *