Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Civic Hackathon

March 31 @ 9:30 am - April 1 @ 12:30 am

Pe 31 martie, 25 de ieșeni își donează expertiza, talentul și timpul ca să pună pe roate 5 proiecte care schimbă mersul lucrurilor în Iași. Fii unul dintre cei 25 și înscrie-te până pe 18 martie ca specialist voluntar la Civic Heroes Hackathon (https://goo.gl/GsEMTu).

Fiecare inițiativă dintre cele 5 schimbă o secvență din mersul lucrurilor în Iași și are nevoie de specialiști în diferite domenii.

Oferă unui proiect, o zi din viața ta ca să-l transformi în realitate, alături de alții ca tine, dar cu talente diferite. Pe 31 martie, ziua lucrăm, seara petrecem! Înscrie-te ca specialist voluntar și pune-ți talentul în ADN-ul Iașului.

——
Alege unul dintre următoarele proiecte și vino la Civic Heroes Hackathon ca să-l transformi în realitate și să-ți lași amprenta asupra orașului:

Website & Crowdfunding în comunitate:
o Vino să faci designul unui site care face poftă de implicare în comunitate și permite ieșenilor să facă crowdfunding local. Află mai multe! (https://goo.gl/h7gaWc) Te invită Fundația Comunitară Iași

Shop Online Salvați Copiii
o Vino să pui pe roate un magazin online în care cumpărăturile au sens și salvează copiii vulnerabili. Află mai multe! (https://goo.gl/cPjqLa) Te invită Salvați Copiii Iași

HALA FiX
o Vino să creezi o campanie de fundraising pentru construcția primului centru comunitar de artă independentă din Iași și din zona Moldovei. Află mai multe! (https://goo.gl/ciBJxR) Te invită Teatru FiX

Fundraising Casa SHARE
o Vino să construiești o campanie de fundraising pentru Casa SHARE, singura organizație ieșeană care ridică case oamenilor vulnerabili. Află mai multe! (https://goo.gl/gbSJ91) Te invită Casa SHARE

Asistent Antreprenorial Personal (AAP) – platformă pentru debut antreprenorial
o Vino să pui bazele unei platforme digitale care ghidează gratuit orice antreprenor, pas cu pas, fie că vrea să deschidă o covrigărie sau o fabrică de avioane. Află mai multe! (https://goo.gl/Cexv3K) Te invită CIVICA și Sergiu Ghizdovăț (Cetățenii Conduc)
—–

Vezi agenda evenimentului (https://goo.gl/GsEMTu), înscrie-te ca specialist voluntar până pe 18 martie și fă ca Iașu să-ți aparțină! Civic Heroes Hackathon e doar începutul.

Details

Start:
March 31 @ 9:30 am
End:
April 1 @ 12:30 am
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/1791691654223659

Organizer

Civic Heroes
Website:
https://www.facebook.com/civicheroes.iasi/

Venue

Fab Lab Iasi
str. Randunica TEX6
Iasi, 700259 RO
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *