Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Când vine vorba de alimentație, avem meniuri diferite!

November 15, 2017 @ 7:00 pm - 8:30 pm

Dragi mămici,

Am pornit împreună într-o călătorie. O călătorie în care îi avem alături, în primul rând, pe cei mai importanți membri – copilașii noștri. Călătoria noastră este, de fapt, însăși viața de zi cu zi, cu toate componentele ei, de la asemănările fizice, la personalitate, obiceiuri vestimentare sau pasiuni, reflectate în deciziile pe care le luăm atunci când vine vorba de cei mici.

Pentru a fi siguri că alegem ceea ce este mai bun, în călătoria noastră ni se alătură o serie de oameni bine pregătiți, care să ne ajute să înțelegem cum se reflectă deciziile din viața de zi cu zi a adultului, în viața copilului, cu precădere în alimentația și nevoile nutriționale specifice vârstei acestuia.

Astfel, ne-am hotărât să pornim în ritm cu pașii celui mic și să asistam la o serie de emisiuni lunare, LIVE, începând cu ora 19.00, de fiecare dată. Fiecare dintre ele abordează tematici bazate pe obiceiurile și reguli în alimentația copiilor cu vârsta mai mare de un an. Și pentru a face călătoria și mai plăcută, fiecare dintre emisiuni se încheie cu o serie de întrebări și răspunsuri live, adaptate tematicii.

Vreți să vă alăturați călătoriei noastre?

În următoarea ediție, vom vorbi despre diferențele alimentare specifice adultului și micuțului, dar și despre alergiile și intoleranțele copiilor, motivul apariției și rolul părinților în prevenția acestora.

Gazda emisiunii va fi Dana Rogoz (Actriță, Blogger, Mămică, Moderator), iar invitată este Dr. Andreea Manda, medic primar pediatru.

Unde se va ține: live, pe https://primele1000dezile.nestlebaby.ro/lapte, dar și pe pagina https://www.facebook.com/NestleBabyClub.RO/.

Când: 15 noiembrie, ora 19:00

Vă așteptăm cu drag curiozitățile!

Puteți urmări aici prima ediție a emisiunilor live: https://prod.primele1000dezile.nestlebaby.ro/lapte/conferinte/asemanari-diferente-parinti-copii

Details

Date:
November 15, 2017
Time:
7:00 pm - 8:30 pm
Event Category:
Website:
https://primele1000dezile.nestlebaby.ro/lapte

Organizer

Nestlé Baby Club Romania
Website:
https://www.facebook.com/NestleBabyClub.RO/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *