Cum iti dai seama daca el minte?

cum iti dai seama daca minte

Cu atatea forme de comunicare descoperite zi de zi, multi dintre noi neglijam importanta care a jucat-o limbajul trupului de-a lungul anilor. In mod sigur, in zilele noastre cand toata lumea foloseste telefoane mobile si alte dispozitive de comunicare, limbajul trupului poate parea mai putin important. Acest lucru pe deoparte este adevarat in timp ce in timpul discutiei folosind apeluri video decat atunci cand vorbim fata in fata. Oricine doreste sa transmita mesajul corect in timp ce discutam cu prietenii sau la munca, ar trebui sa stie cat de important este rolul limbajului trupului.

Limbajul trupului masculin poate fi identificat ca fiind folosit pentru diferite scopuri. Deseori, este usor sa ne dam seama ca o persoana este stresata sau are o atitudine agresiva prin intermediul limbajului corporal cum ar expresiile faciale si miscarea mainilor sau a picioarelor.

Daca vrei sa intelelgi limbajul corpului masculin mai bine, exista numeroase carti si articole on-line sau in magazine care furnizeaza descrieri complete. De asemeni, poti gasi numeroase filmari care au scopul de a-ti exemplifica aspecte ale limbajului corporal masculin, cum ar fi sa iti dai seama daca ei sunt inselatori, prea romantici sau chiar amenintatori.

In general iti poti da seama de multe lucruri prin limbajul corpului masculin mai ales daca stai foarte aproape de ei. Asta inseamna ca ei se simt confortabil in prezenta ta. Cu toate aste trebuie sa fii capabila sa tragi o linie intre a fi la o distanta acceptabila de tine sau sa nu se apropie prea mult dar asta depinde de cat de bine cunosti persoana respectiva. Intotdeauna priveste in ochii lui deoarece daca incearca sa iti ascunda ceva ii va fi greu sa te priveasca in ochi. Pozitia picioarelor si a capului unui barbat iti pot spune de asemeni multe.

Este important de stiut ca deseori limbajul corpului masculin difera de la o cultura la alta. Ce ar putea fi obisnuit in limbajul corpului masculin in tarile vestice poate fi neobisnuit sau chiar ofensiv intr-o tara estica. De aceea este mai bine sa stii ce gasesc persoanele din alte culturi ofensiv deoarece intreaga confersatie ar putea merge prost chiar daca tu ai intentii bune.

 

Marius S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *